Noticias

News 

10 AÑOS de CASALES DE INGLÉS Happy English

Martes, 9 de Julio de 2024

ENTREVISTA con Keira Ribes – de alumna a monitora

Aquest estiu celebrem 10 anys de l’inici dels CASALS D’ANGLÈS Happy English, que van iniciar-se el 2014 a CAN SALA, a Montornès del Vallès.

UN CASAL DE RECORDS INOBLIDABLES!
Durant aquest temps, hem acompanyat milers de nens i nenes en una de les aventures més grans que existeixen: viure l’estiu plenament com un infant! I hem tingut la sort de poder conèixer i explorar la màgia de la natura i de l’anglès en llocs tan fantàstics com són Can Sala, Can Llança o, més recentment, Hortus, a Samalús-La Garriga.

Envoltats de natura i d’animals, al costat d’horts i de boscos, hi hem trobat cabres, emús, estruços, gallines, cavalls... i un munt d’animals entranyables que recordarem per sempre: com la porqueta Rita, la cabra Lola o l’ase Amparo i el cavall Tango, que sempre estiren dels carros!

I és clar, també hi ha les desenes de persones que han fet possible aquesta meravella, com són els increïbles directors de casal Núria Rof, Isma Garcia i Dani Freixas; les propietàries de l’espai Can Sala, la Roser i la Maria; en Marc d’Hortus; els seus equips respectius i, per descomptat, desenes de monitors Happy English que han tingut cura dels infants al llarg de tots aquests estius i que, a més d’ensenyar-los anglès, els han ajudat a créixer com a persones mentre s’ho passaven pipa!

D’ALUMNA A MONITORA: KEIRA RIBES!
Una d’aquestes monitores és la Keira Ribes, de 18 anys, que ha començat de monitora Happy English aquest estiu (a Hortus) i que fa 10 anys, quan ella només en tenia 8, va ser part de l’afortunat grup d’infants que va estrenar el Casal d’anglès a Can Sala.

Sí, la Keira va ser-hi des del començament, vivint els casals Happy English de primera mà, a l’inici a Can Sala com a alumna i ara a Hortus com a monitora. Per aquest motiu, hem pensat que us agradaria conèixer com ha estat la seva experiència, i li hem fet una breu entrevista que desitgem que us agradi:

L’ENTREVISTA – AMB LA KEIRA!

1) Keira, què representava per a tu, com a nena, fer un casal en anglès?

En aquells moments només tenia 8 anys, i fer totes les activitats del casal em feia molta il·lusió. Sí que era un entorn on es parlava anglès, però també era un lloc molt familiar. En general, ho recordo com una època molt especial, on la companyia, els amics i l’ambient d’estar tots junts era el que més m’agradava.

2) Què és el que més recordes de llavors?
Recordo alguns dels monitors, com l’Oriol Baena, amb qui que fèiem activitats molt divertides. A més de ser en anglès, visitàvem els animals i apreníem com tenir-ne cura. Ara, amb l’Oriol som companys de feina, i continuem parlant en anglès!

3) I el que més recordaràs d’ara?
Quan em desperto, penso en com ha volat el temps; en el que sentia en despertar-me fa 10 anys durant l’estiu. El que més recordaré serà estar al càrrec dels nens petits i fer totes aquestes activitats amb ells. Veure’ls al casal em recorda a mi mateixa quan era a Can Sala. És com si tornés enrere en el temps!

4) Quina era la teva activitat preferida?
Doncs a mi m’encantaven els jocs d’aigua, però les activitats amb els ponis i els cavalls també em flipaven, perquè és una edat on tot això et fa molta il·lusió i estàs obert a provar-ho tot. Pujar a cavall i fer algunes voltes damunt seu impressiona molt quan ets petit! Aquests casals et donen oportunitats excepcionals.

5) I l’activitat preferida dels infants del teu grup d’ara?
Jo diria que continuen sent els jocs d’aigua! Són activitats on podem utilitzar globus i ells poden portar les seves pistoles d’aigua. Remullar-se sempre és divertit!

6) Com reaccionen els nens, quan parles en anglès?
És graciós, perquè totes les instruccions es donen en anglès i els nens escolten les paraules al mateix temps que veuen les activitats demostrades. La majoria de vedades, amb això ja saben què fer! Durant l’estona del matí, quan fem una rodona i posem cançons, passa el mateix: fem les accions a les quals es refereixen les cançons i els infants les segueixen i les repeteixen. Ho fan molt bé, i els encanta! Són com esponges!

7) Amb què et quedaries de Can Sala?
El meu preferit era l’ambient que s’hi respirava, podies fer amics i estar amb els animals al mateix temps que aprenies un idioma. En aquesta edat l’aprenentatge es fa de forma inconscient, ja que sents els monitors parlant en anglès i vas aprenent al mateix temps quasi sense adonar-te’n. I a més d’aprendre anglès, també aprens a fer amics! :)

8) I d’Hortus?
D’Hortus m’encanta l’espai tan gran que té. Sobretot per anar a fer excursions a l’aire lliure; al bosc, per exemple. Com he dit, quan ets tan jove, tens ganes i energia de fer moltes coses i Hortus et dona aquest espai i aquesta oportunitat.

9) Una anècdota
Als nens els encanta explorar. Hi ha dies que troben bitxos petits o grans, i els agrada molt saber què són, què fan. Es tracta d’insectes o animals de la natura que no es veuen diàriament i, com a monitors, intentem explicar-ho tot en anglès. La setmana passada, un nen va portar un saltamartí i ens vam sorprendre tots plegats! Ara saben què és un “grasshopper”!

10) Un missatge per als nens d’ara que et llegeixin d’aquí a 10 anys
Jo estic molt agraïda de la infantesa que em va donar el casal de Can Sala, i voldria que el casal signifiqués el mateix per a tots els infants que m'han tingut de monitora. Per això, desitjo que aquest casal us hagi agradat tant com em va agradar a mi, i que hàgiu gaudit al mateix temps que apreníeu l'idioma i que feia nous amics. Confio que, des d'allà on sigueu ara, coincidiu amb mi a dir que aquests casals són (van ser) meravellosos!

/////

Moltes gràcies a la Keira per concedir-nos aquesta petita entrevista, que esperem hàgiu gaudit. I moltes gràcies també a tots, monitors, directors i famílies que heu fet possible aquests casals al llarg de10 anys. Confiem poder gaudir de l’estiu en anglès més happy per molts anys més!
 

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...