Noticias

News 

Consejo del mes

Domingo, 1 de Octubre de 2017

Consejo para ayudar a desencallar tu inglés (o aunque no lo esté).

Acabem de començar el nou curs i l’objectiu és clar: millorar el nivell d’anglès. I tot sovint passa que quan s’està en un nivell intermig, sembla que mai s’avanci, que hi hagi un cert estancament.

És per això que cal adquirir una sèrie d’hàbits o bones pràctiques per ser sistemàtic i encarar l’aprenentatge de l’anglès amb positivisme:

-revisar la feina: no és res de nou, però poques vegades es fa a consciència, i tot sovint els errors ja s’havien fet en el passat. Llegim sense parar atenció, només per fer-ho, per això alguns experts recomanen a fer-ho al revés, començant pel final, ja que ens farà fixar-nos-hi més.

-correcció: el professor normalment ens corregeix els errors, però pot ajudar-nos a aguditzar el sentit crític si ho fem entre companys, entre iguals, o amb nosaltres mateixos però deixant reposar el text durant uns dies.

-planificar el writing: a partir de nivell B1, els textos necessiten seguir una certa estructura, coherència, etc. que no s’aconsegueix si ens posem a escriure sense més ni més després d’haver llegit l’enunciat. El procediment ideal és organitzar el contingut en un esquema i, un cop les idees es tinguin clares, desenvolupar el text ja pensant en les estructures gramaticals i vocabulari. Podeu practicar amb: https://writeandimprove.com/

-millorar l’speaking: els errors a l’hora de parlar poden ser diversos: de pronunciació, estructures, llenguatge... L’objectiu és fer-te entendre, però si aspires a una acreditació, caldrà aconseguir un perfeccionament d’aquests errors. Una pràctica útil és gravar-te quan parles en anglès i després escoltar-te de forma crítica.

I sobretot el consell és practicar-ho tot molt, sovint, en abundància... parlar, escriure i també llegir. Cal temps, dedicació, esforç. Però la recompensa és molt satisfactòria!

Aquesta informació està extreta de Cambridge English i la pots ampliar a: https://noticiascambridgeenglish.org/2017/09/05/los-cinco-consejos-de-cambridge-english-para-ayudar-a-mejorar-el-nivel-de-ingles/

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...