Noticias

News 

Consejo del mes

Jueves, 1 de Junio de 2017

Consejos prácticos para el día del examen oficial.

S'acosten els exàmens oficials de juny i juliol per als quals els alumnes s'han estat preparant durant tant de temps... Aquí teniu alguns consells per abans i durant l'examen:

Abans de l’examen:

-Amb la teva Confirmation of Entry ja pots enregistrar-te al portal per a candidats de Online Results Service, fent servir el Candidate ID i Secret Number que hi apareixen. D’aquesta manera, quan es publiquin els teus resultats, et serà notificat per correu electrònic.

-És molt important que estiguis segur de la localització exacta de la teva prova. Si us plau, comprova-ho a la teva Confirmation of Entry ja que els llocs de la prova oral i escrita són diferents. Just uns dies abans de la prova, rebràs per email un recordatori del lloc.

-És molt important que el teu DNI estigui vigent. Altrament, recorda que si tens carnet de conduir o passaport vigent, també són vàlids per identificar-te el dia de l’examen. Han de ser originals, no una còpia.

-Els únics materials necessaris per al dia de l’examen són: DNI vigent (o passaport o carnet de conduir), un bolígraf, goma i llapis, a més de la teva Confirmation of Entry. També podràs portar una ampolla d’aigua, però recorda que només són vàlides les de plàstic transparents que no porten cap etiqueta. 

-Per normativa, si decideixes portar el teu telèfon mòbil, no el podràs tenir a sobre la taula. El supervisor el guardarà abans de començar l’examen, haurà d’estar apagat i amb alarmes desconnectades. Recorda que si el teu mòbil sona durant l’examen, és considerat com una mala pràctica per la teva part i una interrupció per als teus companys que pot comportar la teva desqualificació a la prova. El telèfon se’t tornarà després d’acabar l’examen.

-Arriba amb temps a la localització de l’examen, sempre és millor esperar una mica que arribar just, això et farà sentir més relaxat. Si convé, fes el camí fins al lloc de l’examen un altre dia i comprova quan trigues i per on arribar-hi.

Durant l’examen:

-Escolta les instruccions del vigilant molt atentament. Al teu quadern d’examen també de les instruccions per completar cada component de la prova. Tot el que necessites saber sobre com completar el teu examen està inclòs a les instruccions, llegeix-les amb molta atenció. Si tens alguna pregunta no relacionada amb el contingut de l’examen, aixeca la mà per demanar assistència.

-És molt important que si durant el transcurs de l’examen notes alguna irregularitat, ho facis saber al vigilant. Si durant el Listening Test no sents bé la gravació, aixeca la mà immediatament.

-Hi haurà un rellotge a la sala de l’examen per gestionar-te el teu temps.

-Al final de cada prova (ex. Reading paper), has de parar immediatament quan el vigilant ho digui i entregar tots els papers, incloent esborranys, esquemes, etc. Estigues al teu lloc en tot moment fins que el vigilant doni permís per deixar l’aula.

Molt bona sort a tots amb els exàmens de juny o juliol! I després, unes ben merescudes vacances!!

 

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...