Noticias

News 

CRECER CON EL INGLÉS: des de INF a Proficiency

Viernes, 1 de Octubre de 2021

Así ha crecido el inglés de David en Cambridge School

La nostra comunicació d’aquest any té l'eslògan ‘Plans d’anglès que creixen amb tu’, i és així perquè no només oferim cursos d’anglès per a totes les edats (nens, joves i adults), també oferim plans d’acompanyament per ajudar a fer créixer l’anglès dels nostres alumnes tinguin l’edat que tinguin, guiant-los fins a assolir el nivell que desitgen.

Aquest és el cas del David Nieto. I aquesta, la seva història.

La història d’en David
En David Nieto ha estudiat anglès amb Cambridge School des que només tenia 3 anys, i ara, coincidint amb la seva etapa universitària, ha arribat al màxim nivell d’anglès acadèmic que existeix, tot superant l’examen oficial C2 Proficiency (amb una magnífica B!) a l’edat de només 21 anys.

El seu pla de formació li ha permès desenvolupar l’anglès progressivament i incorporar-lo de forma natural en tots els àmbits de la llengua (speakinglisteningreading...) i també li ha permès obtenir un títol molt preuat en el món professional.

Com ho va fer?
Primer va fer amb nosaltres classes extraescolars a través de la seva escola, i a partir de 6è de Primària, ja al nostre centre de Cambridge School Granollers.

Pas a pas, etapa a etapa.
Originàriament, durant l’escola primària, el seu objectiu era treure’s el B2 First. La seva mare, però, va recomanar-li presentar-se primer al B1 Preliminary for Schools, per agafar pràctica en els exàmens Cambridge abans de fer un examen tan important com és el First. I va anar bé! Un cop el va passar, va anar seguint i seguint, fins a superar el B2 First, el C1 Advanced i ara, finalment, el C2 Proficiency!

Per què fins al Proficiency?
Va decidir arribar fins al C2 Proficiency perquè va veure que li aniria bé per al currículum. Va pensar que, tenint-lo, li seria més fàcil aconseguir una feina o bé podria convertir-se en un ‘pla B’ si no li sortia bé el que feia.

De fet, com que havia estudiat anglès de forma continuada des dels 3 anys, també ens explica que ‘no sabia parar de sobte’, ‘se’m feia estrany deixar-ho’. Així doncs, gràcies a l’hàbit que havia adquirit durant tots aquests anys d’estudiar anglès, va decidir que ‘seguir fins al final era per a mi una cosa natural’.

Què més s’emporta?
Diu que, de tots aquests anys a Cambridge School, s’emportarà molts records, un cúmul de memòries dels cursos que ha estudiat aquí. I és clar, molts moments divertits a l’aula, on sempre ha gaudit molt de les classes.

Una recomanació?
Ens comenta que no ha estat mai en cap altra acadèmia que no sigui Cambridge School, però sí que té una cosa molt clara: si hi ha qualsevol persona que li pregunti per recomanacions sobre on estudiar anglès, ‘recomanaria a tothom venir aquí’.

I a partir d’ara, què?
Ara, en David està estudiant per ser professor de Primària en l’especialitat d’anglès. Ha decidit que, com que té facilitat en aquest idioma, vol dedicar-se a això. Li agradaria començar també amb el francès, del qual ja en va fer una mica a Secundària, però abans ha de treure’s el C2 de català per als estudis universitaris.

Alguna cosa a afegir?
Ens explica que, a la universitat, li han dit que qualsevol llengua que una persona adquireix abans dels 8 anys, es pot considerar com una llengua materna. I en gran part, ell veu l’anglès així. Com que va començar de tan petit, es considera una mica nadiu.

També hi ha ajudat que s’ha envoltat d’un entorn anglès. I ens comenta: ‘Llegeixo molt en anglès online. I també el parlo sovint, perquè estic en contacte amb gent que el parla. Ah! I també miro sèries i pel·lícules en versió original en anglès. Molt important!’.

Nosaltres hi estem completament d’acord!

////////

Enhorabona!
Des de Cambrige School, felicitem en David i a tots els alumnes de la nostra escola que, com ell, han fet una feina fantàstica durant el seu aprenentatge de l’anglès.

I si encara no ens coneixeu, no dubteu a informar-vos a les nostres escoles.

 

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...