Noticias

News 

Acercamos el inglés a un club granollerense de espíritu internacional

Jueves, 28 de Setiembre de 2023

4 nuevas becas para el primer equipo del BM Granollers

Per al CURS 23-24, Cambridge School ha atorgat quatre noves beques d’anglès a jugadors i jugadores del primer equip del BM Granollers, club que el passat mes de maig va proclamar-se subcampió de la Lliga Europea (EHF European League) en la categoria absoluta masculina.

El programa de beques acordat entre el club d’handbol vallesà i la nostra escola dues entitats històriques de la ciutat de Granollers va iniciar-se l’any 2017, i s’ha anat renovant any rere any amb l’objectiu d’acostar l’anglès a un club emblemàtic de la nostra comarca que porta el nom de Granollers a l’esport internacional de més alt nivell.

Podeu conèixer millor els jugadors i jugadores becats a través d’aquestes minientrevistes:

ADRIÀ MARTÍNEZ BAGES
Categoria on jugues: Lliga Asobal (1a Divisió)
D’on ets?: De les Franqueses del Vallès
Quan i com vas arribar al BM Granollers?: De ben petit, a l’edat de 6 anys, quan vaig començar a jugar a les categories base del club.
Quins són els teus motius per aprendre/millorar l’anglès?: Penso que un bon nivell d’anglès et dona un plus, tant en l’àmbit professional com personalment. Un bon nivell d’anglès et proporciona poder ocupar posicions laborals més atractives i t’ajuda a l’hora de viatjar i relacionar-te amb gent de parla anglesa. 
A més de jugar en el BM Granollers, estudies o treballes en algun altre sector?: He finalitzat el grau de Relacions Laborals a la Universitat Pompeu Fabra i ara començaré un MBA. 
Quines fites o èxits esportius valores en la teva carrera com a jugador/a  d’handbol?: Una de les fites que més valora és la que vam assolir com a equip recentment, la temporada passada, on vam ser subcampions de la EHF European League.
Quins són els teus objectius professionals i personals?: M’agradaria molt arribar a treballar a l’estranger amb la meva parella. 
Un hobby: Anar amb bici, el pàdel i el cinema.
Un somni/repte en la vida?: Poder viure i treballar a l’estranger. 

GIULIA GUARIEIRO
Categoría en la que juegas: Primer equipo femenino - Liga Guerreras Iberdrola
¿De dónde eres?: São Paulo, Brasil.
¿Cuándo y cómo llegaste al BM Granollers?: Llegué en el 2018, después de haber jugado una temporada en España con el club Balonmano Bera Bera.
¿Cuáles son tus motivos para aprender/mejorar el inglés? Me gusta mucho esta lengua, y uno de mis objetivos es llegar a ser profesora, o bien trabajar en el futuro en una profesión que esté relacionada de una u otra forma con este idioma. Además, creo que es una lengua que también ayuda mucho en el ámbito profesional.
Además de jugar en el BM Granollers, ¿estudias o trabajas en algún otro sector? Estoy estudiando un Máster en Gestión de Proyectos Culturales con la Fundación Universitaria Iberoamericana / Universidad Europea del Atlántico.
¿Qué metas o éxitos deportivos valoras en tu carrera como jugador/a?: Ir a las Olimpiadas, ser campeona de la Liga Guerreras Iberdrola, haber quedado sexta en el Mundial jugado en España en 2021 y campeona de los Juegos Centroamericanos en 2021 y en 2022.
¿Cuáles son tus objetivos profesionales y personales?  Mis objetivos profesionales son mejorar cada día como jugadora y poder ganar un título con el BM Granollers; y, si posible, también con mi país. Mis objetivos personales son seguir estudiando y crecer cada vez más como persona, lo que creo que logramos a través de adquirir conocimientos variados. 
Un hobby: Me gusta mucho leer.
Un sueño/reto en la vida: Es una pregunta muy difícil :), creo que seguir mejorando como deportista, porque es algo que me encanta hacer; y como persona, para ayudar a la sociedad y, principalmente, para apoyar a los que están a mi alrededor.

ROBERTO RODRÍGUEZ LARIO
Categoría en la que juegas: Liga Asobal (1a División).
¿De dónde eres?: Soy de Sevilla.
¿Cuándo y cómo llegaste al BM Granollers?: Esta es mi primera temporada en el BM Granollers – y he llegado aquí después de 4 temporadas en el BM Benidorm, que está también en la Liga Asobal.
¿Cuáles son tus motivos para aprender/mejorar el inglés? Mis principales motivos para aprender y mejorar mi inglés son las de cubrir las necesidades de comunicación que tengo actualmente en este idioma, ya que es la lengua más hablada del mundo a nivel internacional también en handball.
Además de jugar en el BM Granollers, ¿estudias o trabajas en algún otro sector? Finalicé mis estudios universitarios en Ciencias del Deporte el curso 22/23, con lo que ahora mismo solo estoy estudiando inglés.
¿Qué metas o éxitos deportivos valoras en tu carrera como jugador/a?: Subcampeón de la Copa del Rey en 2020 y Campeón de los Juegos Mediterráneos en 2022 con la selección española.
¿Cuáles son tus objetivos profesionales y personales?  Jugar unas Olimpiadas y la Champions de handball .
Un hobby: Cualquier deporte.
Un sueño/reto en la vida: Jugar en los mejores equipos del mundo y ganar todos los títulos posibles.

VICTOR ROMERO HOLGUIN
Categoria on jugues: Lliga Asobal (1a Divisió)
D’on ets?: Mataró.
Quan i com vas arribar al BM Granollers?: Vaig arribar amb 12/13 anys, en la temporada 2017/18 després d'haver estat jugant a Mataró des de ben petit.
Quins són els teus motius per aprendre/millorar l’anglès?: Crec que és essencial tenir un anglès fluid en tots els aspectes per poder comunicar-se a tot arreu on viatgem.
A més de jugar en el BM Granollers, estudies o treballes en algun altre sector?: Estudio Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a l’INEFC de la Universitat de Barcelona.
Quines fites o èxits esportius valores en la teva carrera com a jugador/a  d’handbol?: Amb el primer equip, vam assolir el Subcampionat de la European League; i amb categories inferiors, Campió del Món i d'Europa amb la selecció espanyola juvenil i 2 Campionats d'Espanya amb el club.
Quins són els teus objectius professionals i personals?: Continuar creixent i millorant, tant com a persona com a jugador.
Un hobby: Veure sèries i fer esport.
Un somni/repte en la vida?: Jugar la Final 4 de la Champions League i uns Jocs Olímpics.

//////

Confiem que aquestes breus entrevistes us serveixin per conèixer una mica millor els jugadors/es que aquest any estan gaudint del nostre acord amb el club BM Granollers.

US RECORDEM QUE:
Amb aquest mateix acord, també oferim als socis del BM Granollers avantatges exclusius: un 8% de descompte* en les quotes de cursos d’anglès en qualsevol de les nostres nou escoles, de forma presencial o via Zoom.

I PER ALS NOSTRES ALUMNES...   ENTRADES GRATIS !
Els alumnes actuals i professors de Cambridge School poden gaudir periòdicament d’ entrades gratuïtes  per als partits del BM Granollers en la temporada 23-24 de la LLIGA ASOBAL!


* No acumulable a altres promocions o descomptes.
 

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...