Noticias

News 

En Navidad: Versión Original

Lunes, 11 de Diciembre de 2023

En cines del Vallès Oriental

Una bona manera de continuar practicant l'anglès durant les setmanes que no hi ha classe és veure pel·lícules i sèries, ja sigui des de casa (al sofà i amb la manteta) o bé anant al cinema, on podeu viure una experiència més immersiva i en pantalla gran - sols o amb els amics o la família.

Afortunadament, al Vallès Oriental encara hi ha sales i associacions de cinema que ofereixen interessants pel·lícules independents o blockbusters amb opcions de projecció en versió original.

Tot seguit trobareu llistades algunes propostes de sales i associacions que ofereixen pel·lícules en l’idioma que van ser filmades - per mantenir l'anglès fresc al mateix temps que passeu una estona de pel·lícula!

Això us pot interessar:


CINEMA ESBARJO – a Cardedeu
Projectat amb el cognom "Verdi", aquest cinema va néixer amb l'objectiu d'acostar al públic cardedeuenc pel·lícules del circuit independent com les que es projectaven al conegut cinema de Barcelona. Ja consolidat des de fa anys, a la seva sala es continua oferint una gran selecció cinematogràfica en versió original i amb propostes per a totes les edats.
Més info i cartellera a:
 https://www.cinemaesbarjo.cat/ 

CINEMA EDISON – a Granollers
Va recuperar el cinema al centre de Granollers després d'anys en què hi havia una manca de sales cinematogràfiques al centre de la vila. Des de la seva creació (l'any 2018), el públic granollerí pot tornar a gaudir d'una gran varietat de pel·lícules de qualitat en una sala que combina el format doblat amb la versió original en anglès, italià, francès, xinès... Amb predilecció pel cinema europeu i internacional independent, i també amb interessants propostes infantils i d'avantguarda. 
Més info i cartellera a: 
 https://cinemaedison.cat/cartellera/ 

CINEMA ALHAMBRA – a La Garriga
Construït el 1913 i de façana modernista, és un històric del cinema català. Va iniciar les seves projeccions el 1928 i avui encara manté viu el seu amor pel 7è art. Ofereix una curada selecció de pel·lícules per a públics de totes les edats i gustos, i alterna l'ús del doblatge amb la versió original. Trobareu l'Alhambra al centre de La Garriga, i sapigueu que travessar les seves portes és ja de per si tota una experiència!  
Més info i cartellera a:
 https://www.cinealhambra.com/ 

laFilmo del Baix Montseny – a Sant Celoni
Associació cultural creada per amants del cinema que cada mes organitza 2 projeccions de pel·lícules clàssiques o de títols que fa temps que no es troben en cartellera. Tot i no tractar-se d’una sala de cinema a l’ús i de fer els seus passis de forma itinerant per diversos locals socials de l'entorn celoní, el seu amor pel cel·luloide és inqüestionable i l’exquisidesa de la seva selecció 100% recomanable. A més, totes les pel·lícules es passen en versió original i venen precedides per una presentació del context històrico-cinematogràfic del moment en què van ser filmades i tanquen amb una interessant tertúlia al final de cada sessió.
Més info i cartellera a:
 https://www.lafilmo.cat/ 

I RECORDEU: el cinema en versió original s’ofereix al llarg de tot l’any. Així que podeu continuar anant-hi també un cop reprès el curs, al gener del 2024!

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...