Noticias

News 

Novedades en la escuela de Granollers

Domingo, 28 de Enero de 2018

Fachada reformada, ascensor, ventadas coloridas, pantalla...

Aquest mes de gener s’han donat per completades les obres de reforma de l’edifici de Cambridge School Granollers, a Plaça Porxada 39. El procés ha durat des del setembre fins al gener i ha inclòs la restauració de la façana per les tres bandes de l’edifici: plaça Porxada, carrer Sant Joan Baptista i plaça Folch i Torres, reparacions en el cablejat, instal·lació d’ascensor a l’interior, etc. A més, per a contribuir a una millor estètica, s’ha fet un rètol nou, vinils de colors a les finestres i persianes noves.

La proposta ha estat dissenyada per l’arquitecte Carles Mengual i ha donat a l’edifici un toc elegant, jugant amb colors i formes geomètriques sobretot per la banda del carrer Sant Joan Baptista i la plaça Folch i Torres, on hi ha més desordre amb les finestres, a diferents alçades, i amb un aspecte més convencional a la façana de la Porxada, ja que la composició entre portes i finestres és més clàssica. Per compensar, als vidres de les finestres i balcons de les façanes, s’hi han col·locat vinils de colors i un rètol de l’escola molt més modern.

Amb el canvi, s’han eliminat els marcs de colors a les finestres de la façana i s’han fet reparacions per al cablejat que abans era visible. D’altra banda, malgrat les dificultats en la reforma, al final s’ha pogut respectar el drac Saurus d’El Mirallet del carrer Sant Joan Baptista, que l’artista Rafa Garrés va pintar el 1990, ja que ha estat un punt de discussió popular.

A més, a l’interior de l’edifici també s’hi han fet canvis: la instal·lació d’un ascensor per a persones amb mobilitat reduïda, que també ja està en funcionament, i d’una pantalla informativa a l’entrada de l’escola.

Sarah Edge, directora general de Cambridge School, ha afirmat: “Estem molt contents amb el resultat final. Encara ens falten les persianes, que acabaran de donar color a l’edifici, però ara ja podem tenir la idea gairebé al 100% de com quedarà”. L’edifici de fet, amb més de 100 anys, no s’havia pintat mai. Cambridge School hi ha estat des del 1986, on va començar amb només 5 aules, i en aquests moments compta amb 23.

El 17 de gener en concret ha tingut lloc la inaguració oficial, amb personal de Cambridge School, El Mirallet i La Lola, a més del propietari de l’edifici, l’arquitecte encarregat de les reformes, Carles Mengual, i la resta d’equip encarregat de portar-ho a terme. 

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...