Noticias

News 

Nuevo acuerdo de colaboración solidaria

Jueves, 30 de Enero de 2020

Con la Fundación Solidaritat Sant Joan de Déu

Oriol Bota Arqué, Director de l’Obra Social Sant Joan de Déu a la Província Aragó Sant Rafael (que abasta les comunitats autònomes d'Aragó, Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears, regió de Múrcia i Navarra) i Alistair Jones, Director General Adjunt de Cambridge School, han signat aquest dimecres –29 de gener– un acord de col·laboració a la seu que aquesta fundació sense ànim de lucre té a Barcelona.

Amb aquesta signatura, Cambridge School esdevé empresa col·laboradora de Sant  Joan de Déu, i reafirma així el seu compromís   social, comprometent-se a aportar entre 1.200 i 5.000€ l’any al fons general d'aquesta entitat solidària.

El fons general de Solidaritat Sant Joan de Déu ofereix suport i ajuda a persones en situació de vulnerabilitat i a les seves famílies en una gran diversitat d’àrees: persones sense llar, trastorns de salut mental, discapacitats, cura de la infància, situacions de dependència, recerca mèdica en malalties infantils i cooperació internacional.

Les aportacions de Cambridge School es recol·lectaran al llarg de l’any amb accions promogudes per l’escola, com berenars solidaris, la tradicional pantomime nadalenca (una obra de teatre en anglès que el centre organitza cada Nadal) i amb guardioles solidàries que posarà a disposició de tothom qui hi vulgui col·laborar a la recepció dels 10 centres que Cambridge School té al Vallès Oriental.

Durant els més de 35 anys d’història de l’escola, Cambridge School ha promogut accions i participat en multitud d’esdeveniments de caràcter solidari, per a ONGs i entitats sense ànim de lucre, com la secció Mans Unides del Vallès Oriental, per als projectes de la qual ha recaptat un total de 16.310€ entre el 2015 i el 2019.

Fent balanç del compromís solidari de l’escola i de la nova etapa que ara comença, Alistair Jones explica que “Cambridge School sempre ha volgut ser una part activa de la comunitat, i precisament perquè som plenament conscients de la nostra responsabilitat com a escola, volem contribuir-hi tant en l’àmbit educatiu, proveint a les localitats on estem presents amb una formació de qualitat, com en l’àmbit social, ajudant en la mesura possible en la millora de les condicions de les comunitats que ho necessitin”. 

 

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...