Noticias

News 

El Advanced, antes de la uni

Miércoles, 14 de Octubre de 2020

Así logró su objetivo nuestra alumna Anna Larruy

A Cambridge School, creiem que és possible assolir els principals títols d’anglès abans d’acabar l’educació secundària. Per aquesta raó, hem dissenyat el nostre pla Objectius Cambridge per a nens i joves, que volem que serveixi de guia per acompanyar els nostres alumnes en l'aprenentatge de l'anglès des dels 3 fins als 17 anys.

La història de l’Anna
La nostra alumna Anna Larruy és un exemple de constància que demostra que és possible assolir els Objectius Cambridge abans de començar la universitat.

L’Anna va començar a estudiar anglès a la nostra escola de Granollers quan estava a 3r de Primària. Al principi -és clar- per decisió dels pares, però ens explica que a ella sempre li va agradar venir a Cambridge School: “El que més m’agradava era el dinamisme de les classes, els jocs i les cançons… Les classes eren molt divertides!”. De fet, estudiar anglès li agradava tant que, per als seus estudis universitaris, va acabar triant Educació Primària en anglès. El seu somni? Ser mestra d’anglès!

L’Advanced: als 17 anys
L’Anna ens explica que està molt contenta d’haver assolit el nivell C1 Advanced als 17 anys, perquè ara, a la universitat, té uns altres horaris i va a un altre ritme, i així es pot centrar més en les novetats d'aquesta nova etapa. Treure’s l’Advanced al juny del 2020 (amb una B!) li va servir per tancar un cicle tot just abans de començar la universitat al setembre. Amb l'anglès, tenia la feina feta!

Objectius assolits!
(Fins i tot amb confinament!)

Quan li preguntem si l’aparició de la covid-19 va suposar un entrebanc en l’aprenentatge de l’anglès, l’Anna ens respon que “el confinament va coincidir amb el meu curs de CAE i de DCAE, però quan vam haver de passar les classes d’anglès a ZOOM, gairebé no vaig notar la diferència”. La mare de l’Anna ens ho corrobora. Les dues es mostren molt contentes amb la ràpida reacció de Cambridge School, i ens expliquen que el fet de poder continuar el curs per videoconferència va contribuir a aportar cert sentit de normalitat en una situació de gran excepcionalitat.

Els exàmens oficials, també a prova de covid
Un cop apuntada a l’examen oficial, ens explica que va poder presentar-se a la convocatòria tal com havia planificat: “la convocatòria de juny només es va endarrerir unes setmanes, i vaig haver de fer l’examen amb mascareta i seguint les mesures, però tot va anar molt bé!”.

Un consell?
Per tal d’aconseguir els Objectius Cambridge, l’Anna recomanaria a tothom ‘començar com més aviat millor i, sobretot, anar-se fixant objectius contínuament’. Ens explica que, en el seu cas, el primer objectiu era treure’s el First abans d’acabar l’ESO (justament el que nosaltres marquem al nostre pla per a joves). Anar-se posant aquestes metes va permetre que es pogués treure l’Advanced a 2n de Batxillerat.

Un exemple a seguir
Els seus dos germans més petits també fa anys que estan a Cambridge School i segueixen la mateixa trajectòria que l’Anna. A ells i a l’Anna, els hi donem les gràcies per haver-nos confiat el seu anglès i per haver-nos concedit aquesta entrevista, i els hi desitgem molta sort en el futur.

Més informació sobre els Objectius Cambridge?
Si desitgeu que els vostres fills segueixin les passes de l’Anna, aquí trobareu més informació sobre els Objectius Cambridge.

 

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...