Noticias

News 

Aprendre anglès a contrarellotge

Lunes, 30 de Agosto de 2021

La motivadora història de l’Eric i l’Alejandro

L’Eric (de 17 anys) i l’Alejandro (de 16) són dos germans de Vallromanes que, de cop i volta, van trobar-se amb una necessitat inesperada: havien d’assolir uns determinats nivells d’anglès en un temps rècord!

La raó?
Tots dos tenien el somni de poder fer el batxillerat a Suècia, país d’origen de la seva mare, i necessitaven poder fer en anglès un examen d’accés per al pre-IB; curs preparatori del programa International Baccalaureate (IB) a Suècia.

Animats per una oportunitat única de conèixer més a fons la seva segona terra i amb ganes d’incorporar-se al sistema educatiu suec, van posar fil a l’agulla. Tots dos havien d’acreditar mínimament un nivell d’anglès B2.1 per aconseguir ser acceptats i hi havia poc temps per aconseguir-ho!

Què van fer?
Entre el març del 2019 i el juny del 2021, els germans van apuntar-se a Cambridge School, i van alternar cursos d’hivern amb cursos intensius d’estiu per tal d’accelerar al màxim el seu aprenentatge de l’idioma i assolir els seus objectius en el temps que la família s’havia marcat.

Per poder avançar en l’anglès tan ràpid com fos possible, van fer cursos del seu nivell concret als nostres centres de Vilanova, La Roca i Granollers, alguns presencials i altres per ZOOM.

El resultat?
En aquest temps, l’Alejandro va fer amb nosaltres T4, T5 i TPFCE (B2.1), mentre que el seu germà gran, l’Eric, va fer PFCE (B2.1) i FCE (B2.2)!

En poc més d’un any l’Eric ho havia aconseguit: tenia el nivell desitjat i estava a punt per fer en anglès l’examen d’accés. Però la vida és plena de sorpreses...

Un moment clau.
Quan va arribar el moment que l’Eric fes l’examen que havia de garantir-li l’entrada al sistema educatiu suec en el lloc que li corresponia, va esclatar la pandèmia de la COVID!

I ara... què?
Després que el món s’aturés i que es descartés fer els exàmens de forma presencial a Suècia (com estava previst originalment), la família va demanar a Cambridge School si es podia convertir en un pont d’enllaç entre els instituts suecs amb els quals havia contactat la família i el seu fill Eric (com a alumne aspirant a entrar en el sistema suec) perquè pogués fer els exàmens de forma remota.

El nostre granet de sorra
Després de molts e-mails i de moltes trucades telefòniques, plegats vam aconseguir que els instituts accedissin a fer els exàmens a través de Cambridge School, i vam convertir-nos en intermediaris i supervisors.

I sí: finalment, l’Eric va poder fer i aprovar el seu examen pre-IB.
Paral·lelament, l’Alejandro (un any més jove) seguia preparant-se per aconseguir fer això mateix l’any següent.

Quan el temps i la dedicació sí que importen
Després de tots aquests esforços, l’Eric va començar el curs pre-IB l’agost de l’any passat!
I a l’abril d’aquest any, l’Alejandro va poder viatjar a Suècia per fer el mateix examen.
Ara (al Juny’21) van poder celebrar que l’Eric ha finalitzat el curs pre-IB amb molt bon resultat i que l’Alejandro va ser acceptat al mateix institut suec d’IB que el seu germà gran.

I com que els pares estan tan contents dels resultats obtinguts, ens van enviar un e-mail d’agraïment del qual estem molt orgullosos, en el qual ens deien una cosa tan maca com aquesta:

“The fact that both our sons have achieved this level is in great deal thanks to Cambridge School. What you offer is a completely outstanding concept and we did try other academies before you – so I have references. Actually; when it comes to Eric and Alejandro, Cambridge School has not only contributed in giving two students the required English level, it has contributed in opening doors to life-changing study opportunities that will surely be very significant for their future.” 

El plaer... és nostre!
Com a centre docent, no hi ha plaer més gran que veure assolits els objectius dels nostres alumnes.
Des de Cambridge School, agraïm enormement tots els alumnes per triar-nos com a centre formatiu. I a tots aquells que ens feu arribar les vostres impressions i resultats (com és el cas de la família de l’Eric i l’Alejandro), moltes gràcies també!, perquè compartint amb nosaltres la vostra experiència ens ajudeu a seguir millorant dia a dia, any rere any.

I si voleu posar-vos nous objectius, no ho dubteu!
Ens teniu aquí! Parlem-ne i farem tot allò que puguem per ajudar-vos a assolir-los.

 

 

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...