Noticias

News 

ARTÍCULO - ENTREVISTA

Miércoles, 28 de Setiembre de 2022

La importancia de tener... VISIÓN DE FUTURO

Hi ha cap secret a l’hora d’aprendre un idioma?

A Cambridge School oferim plans personals per desenvolupar l’anglès de la forma més eficient possible, marcant objectius assolibles segons l’edat, el nivell i la disponibilitat de cada alumne. Per a alguns, el secret és el talent, per a d’altres la motivació, la maduresa personal, el suport de la família, el temps d’exposició, el guiatge rebut o la constància.

Certament, la combinació d’aquests factors juga un paper fonamental en la forma en què s’aprèn, especialment quan es vol fer una progressió ràpida i continuada; però en sintonia amb aquests elements, hi ha un altre component molt important: tenir (o adquirir) VISIÓ DE FUTUR. Hi ha estudiants que saben interpretar molt bé aquesta idea - visió de futur. I aquest és el cas de l’alumne de Cambridge School que entrevistem avui: Ian Patón.

QUI ÉS L'IAN?
L’Ian és un alumne de 18 anys de Vilanova del Vallès que aquest any ha començat la universitat, on cursarà 1r de Física, i que el juny passat va assolir el C2 Proficiency amb la màxima nota: una A.

La seva trajectòria a Cambridge School
L’Ian va començar a reforçar l’anglès a 1r d’ESO, amb professors de Cambridge School que anaven a l’institut de Vilanova a fer classe. Com que va anar-li molt bé, va poder fer un salt de curs. I així, l’any següent ja va voler fer el 1r any del cicle B2 First a un centre Cambridge School. El fet que a Vilanova encara no hi hagués un centre no el va aturar: va anar a fer-lo a Cambridge School Granollers.

Quan es va presentar al B2 First, el va aprovar amb una bona nota, i això el va esperonar a continuar amb l'anglès per fer el C1 Advanced també a Granollers, on va examinar-se d’aquest nivell (C1) a 4t d’ESO. Durant el Batxillerat va fer dos cursos del cicle C2 Proficiency, i just abans de començar la universitat (una setmana abans de la Selectivitat!) es va presentar a l’examen oficial. El resultat: la nota màxima!


L’ENTREVISTA:

Ian, per què vas triar Cambridge School?
Per a mi, és una escola de prestigi, i a més té connexió directa amb els exàmens oficials. A primer d’ESO això potser no semblava gaire important per a la majoria de la gent, però a casa teníem visió de futur, i volia preparar-me per als exàmens oficials. Al principi només tenia l’objectiu del B2 First (era l’examen oficial que m’havia marcat d'inici), però com que estava content, m’anava bé, havia fet bons amics i a classe m’ho passava bé, vaig anar seguint... fins a arribar aquí!

Per què vas voler fer el Proficiency?
Si he arribat a fer el C2 Proficiency és gràcies a la meva mare. Després que fes el C1 Advanced, ella va ser la que va insistir perquè continués amb els exàmens oficials. I sí: ara estic molt content d’haver-lo fet!

Un record, anècdota o professor...?
Els records, sobretot, venen de la part social de les classes: dels breaks, dels companys... Quan anava a 3r, em vaig treure l’examen al mateix temps que un company. Vam compartir molts moments junts, així que vam convertir-nos en speaking partners. En guardo molts bons records. També dels jocs interactius, dels Kahoots, i de les activitats dinàmiques que es fan a classe.

I ara què, amb l’anglès?  I la resta d’idiomes?
La meva intenció és seguir practicant-lo, no necessàriament per anar a viure a l’estranger, però sé que estem en un món molt globalitzat i estic segur que em caldrà en el meu futur professional. Possiblement, em serà tan necessari aquí com si visqués a qualsevol antre lloc del món. Per mantenir-lo viu, miro de practicar-lo i exposar-me a l’anglès sempre que puc: als mitjans de comunicació, a la universitat, a Internet, mirant sèries i pel·lícules... Pel que fa a altres idiomes, m’ho estic plantejant. M’agradaria molt, però no sé ben bé amb quin posar-me. Ho hauria d’estudiar!

Quin futur et planteges?
Ara estic estudiant 1r de Física. Tot just he començat! La resta dependrà de l’orientació que prengui la meva carrera professional. A dia d’avui, m’agrada la idea de ser professor d’universitat, fer recerca, i això està clar que és en anglès, que en el món científic tot es comunica en aquest idioma. A curt termini, miraré de fer coses que em permetin introduir-me en el món laboral i aprofitar l’anglès que he après. I per començar, faré de professor de les extraescolars d’anglès Happy English! :)

I ja per acabar: com voldries acomiadar-te d'aquesta entrevista?
Doncs m'agradaria fer menció del professorat de Cambridge School. Per a mi, ha estat molt important durant tota la meva educació, i n'estic molt agraït. A tots els professors i professores que m'han acompanyat, moltes gràcies!

/////

A Cambridge School estem orgullosos de poder veure l’evolució dels nostres alumnes, i encara més, de veure’ls introduir-se al món professional i preparar-se per al futur gràcies al seu aprenentatge de l’idioma.

A l’Ian, moltes gràcies per concedir-nos aquesta entrevista. I a ell i a tots els alumnes i famílies que ens trien per formar-se, moltes gràcies per la confiança dipositada!

I si encara no ens coneixeu, no dubteu a informar-vos a les nostres escoles.

 

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

tel. 93 655 05 58 zoom@cambridgeschool.com Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

tel. 93 870 20 01 granollers@cambridgeschool.com Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

tel. 93 844 44 42 cardedeu@cambridgeschool.com Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

tel. 93 861 22 20 lagarriga@cambridgeschool.com Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

tel. 93 879 91 89 laroca@cambridgeschool.com Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

tel. 93 579 44 51 mollet@cambridgeschool.com Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

tel. 93 159 76 20 parets@cambridgeschool.com Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

tel. 93 860 35 13 santceloni@cambridgeschool.com Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

tel. 93 845 91 64 vilanova@cambridgeschool.com Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

tel. 93 159 11 60 llinars@cambridgeschool.com Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...