Noticias

News 

Cambridge Business Exams

Martes, 3 de Marzo de 2020

Cómo demostrar el nivel de inglés en el ámbito profesional

Ara que el nivell intermedi d'anglès s'està convertint en el nivell estàndard a les empreses, és important demostrar habilitats professionals en el domini d'aquesta llengua per distingir-se de la resta de candidats en l’àmbit professional. Una cosa és poder respondre un telèfon o mantenir una simple conversa, i una altra cosa ben diferent és preparar un discurs per a la reunió vendes o presidir una reunió a l'estranger amb altres empreses del sector.

Per mantenir-vos al dia en el mercat laboral actual és imprescindible demostrar el vostre nivell d’anglès en un entorn professional. Així doncs, per què no plantejar-se la possibilitat de preparar-se per fer un examen d’anglès orientat als negocis que us proporcionarà aquest avantatge per destacar sobre la resta?

Cambridge ofereix actualment dos tipus d’examen orientats al món professional: el BEC i el Linguaskill (abans conegut com a BULATS).
 

I) BUSINESS ENGLISH CERTIFICATE (BEC)

Ideal per a: individus que volen desenvolupar el coneixement del seu anglès enfocat en els negocis.

Els exàmens de Business English Certificate (BEC), acceptats globalment per empreses de renom com ara Procter & Gamble, estan dirigits a individus que busquen forjar-se una carrera d’èxit i que volen certificar les seves habilitats amb l’anglès dins d’un entorn de treball empresarial a escala internacional.

Més informació a: https://www.cambridgeschool.com/es/cambridge-business-exams.html.

 

II) LINGUASKILL

Ideal per a: empreses que busquen un pla d’avaluació ràpid i fiable.

Linguaskill, la nova estrella del programa que ha substituït BULATS des del 2019, ofereix un mitjà fiable, ràpid i flexible per calibrar el nivell d’anglès dels candidats en l’àmbit empresarial.  Els candidats fan un examen multinivell que s’adapta en temps real al nivell del candidat, i les empreses n’obtenen els resultats en un termini de 48 hores. Per la rapidesa amb la qual s’obtenen els resultats, aquest examen és molt pràctic per a les empreses que busquen informes eficients però que disposen de períodes de temps curts. Tant si ets una persona que vol avançar-se a la resta de candidats que es presenten a una oferta de feina, com si ets una empresa que busca assessorament en un programa de formació, val la pena conèixer a fons Linguaskill!

Més informació a: https://www.cambridgeenglish.org/exams-and-tests/linguaskill/.

 

COM PODEM AJUDAR-VOS

A Cambridge School In-company, oferim cursos a mida per ajudar els candidats a superar els exàmens de Business English. Aquestes classes són ideals per a empleats amb una base sòlida en anglès que busquen afinar les seves habilitats per poder gestionar les situacions empresarials més exigents, com ara negociacions, entrevistes o avaluacions personals de caràcter professional.

També podem assessorar les empreses sobre quina és la millor manera de fer una auditoria a gran escala del seu pla de formació actual i sobre com es pot incorporar Linguaskill com a part del procés de contractació.

Si voleu més informació sobre com accedir a aquests exàmens o com preparar-los, no dubteu en contactar amb el nostre departament In-company.

 

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...