Noticias

News 

CATALUNYA DEBE SEGUIR POTENCIANDO EL INGLÉS

Lunes, 5 de Julio de 2021

Así se desprende de los datos recogidos por algunos medios

Les darreres dades sobre el nivell d’anglès en cada regió europea revelen que Espanya i Catalunya encara han de seguir potenciant el seu nivell d’anglès per poder equiparar-se a les zones europees amb un nivell d’anglès alt.

Alguns mitjans es fan ressò d’aquestes dades. És el cas del diari ARA, en un article que podeu trobar a l’enllaç següent:

https://www.ara.cat/societat/angles-catalunya-nivell-docents-exigencia-necessita-millorar_130_4002681.html

D’acord amb aquest article, “Malgrat que el nivell d’anglès dels catalans és una mica superior a la mitjana espanyola, encara està molt lluny dels estàndards europeus. Aquesta bretxa és especialment preocupant en un context en què l’atur juvenil està disparat i, alhora, hi ha estudis que indiquen que un terç de les ofertes laborals requereixen un bon nivell d’anglès. Convenen, per tant, mesures urgents per fer un salt endavant.”

LES CAUSES
Entre les possibles causes que s’hi llisten, destaquen la manca d’una política més agressiva en el foment de l’anglès, i la necessitat de disposar de més professors i millor formats, que acreditin nivells d’anglès superiors als que es demanen actualment.

L’article també apunta que alguns centres han començat a estimular l’aprenentatge i la pràctica de l’anglès mitjançant la introducció d’assignatures impartides en aquest idioma, com ara ciències (science), plàstica (arts) o matemàtiques (maths), i posa de relleu la importància que les extraescolars d’anglès encara tenen com a complement formatiu.

EL NOSTRE GRA DE SORRA
Des de Cambridge School, seguim esforçant-nos i aportant el nostre gra de sorra per fer que l’anglès dels alumnes catalans segueixi millorant.

En aquest sentit, seguim col·laborant amb centres escolars i instituts del nostre territori per dur els exàmens oficials d’anglès Cambridge English a centres  reglats del Vallès Oriental i altres regions de la província de Barcelona, i també seguim impulsant les nostres beques d’anglès per a alumnes que presenten una alta motivació per aprendre, però que no disposen de la capacitat econòmica per accedir al reforç que suposa l’ensenyament privat d’aquest idioma.

PER A PETITS I GRANS!
Tanmateix, també seguim desenvolupant els nostres plans de formació per a nens i joves, per a adults i per a empreses, que ajuden els alumnes a assolir els coneixements d’anglès en el temps òptim.

 

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...