Noticias

News 

BM Granollers en Cambridge School

Miércoles, 11 de Octubre de 2017

Cambridge School ha otorgado cuatro becas para este curso para jugadores del primer equipo.

Miriam González i Gonzalo Porras són dos dels quatre jugadors de handbol del primer equip femení i masculí del BM Granollers que estudiaran a Cambridge School aquest curs 17-18 amb una beca. Aquestes beques a jugadors dels primers equips formen part de l’acord de col·laboració signat el maig passat entre les dues entitats emblemàtiques de Granollers per tal d’acostar l’anglès a l’esport.

Miriam González és natural de Les Franqueses, on va començar a jugar a l’equip local de handbol als 7-8 anys. D’allà tota la seva trajectòria ha vingut marcada per aquest esport: ha jugat a La Roca, ha passat pel centre BLUME amb una  beca esportista i al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat també, i fa ja 4 anys que juga al primer equip de Granollers, en què ha viscut el seu ascens a Divisió d’Honor. A part, ha sabut compaginar l’esport d’elit amb els estudis, i s’ha graduat recentment en Ciències Biomèdiques a la UAB. Mentre busca feina i intenta aconseguir el repte de compatibilitzar la seva nova etapa laboral amb l’esport, s’ha fixat com a objectiu assolir el nivell First en aquest curs.

Gonzalo Porras és natural de Bilbao, però la seva vida esportiva comença a Valladolid, on va viure ja de petit, i més tard al Barakaldo de Bilbao. També ha jugat per a l’Asobal de Valladolid i un any a Benidorm. Aquesta és la seva tercera temporada al Fraikin Granollers. Ja en categories inferiors va haver de viatjar molt pel món i ara encara més en Divisió d’Honor i és per aquest motiu que vol millorar el seu anglès. Es fixa com a objectiu d’aquest any a Cambridge School poder aprendre el màxim per tenir una conversa fluïda i fer-se entendre.

Gràcies a l’acord de col·laboració entre Cambridge School i BM Granollers, cada any quatre jugadors del primer equip del BM Granollers com la Miriam i en Gonzalo podran estudiar en una de les escoles de Cambridge School. A més, els socis del BM Granollers també tenen avantatges exclusius en qualsevol de les vuit escoles Cambridge School: un descompte del 8% en les quotes de cursos d’anglès. 

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...