Noticias

News 

Aprender a vender en inglés

Lunes, 4 de Noviembre de 2019

Una iniciativa de Gran Centre para comercios de Granollers.

L’associació GRAN CENTRE compta amb Cambridge School In-Company per a la seva acció de formació d’anglès orientada a botigues i comerços de Granollers

Des del 2017, l’associació GRAN CENTRE -de comerços i serveis de Granollers- ha ofert als seus associats un servei de formació que fomenta l’aprenentatge i la pràctica de l’anglès orientat a botigues i negocis, una acció que ha donat a conèixer amb el nom ‘Anglès per desinhibir-se’.

Mitjançant un sistema de sessions  pràctiques, per al qual ha comptat amb els serveis de Cambridge School In-Company, els botiguers i comerciants associats de GRAN CENTRE que ho han sol·licitat han pogut realitzar 12 sessions pràctiques d’anglès d’1 hora, enfocades a rebre assessorament sobre l’ús d’aquest idioma en el seu negoci.

Tres edicions a Granollers

Des del juliol de 2017, aquesta iniciativa ja ha sumat 3 edicions, que han tingut lloc a Granollers durant els mesos de maig-juny-juliol o al febrer-març.

Durant les sis setmanes que ha durat cada edició, els professors de Cambridge School In-Company han visitat les botigues i els comerços participants, i han assessorat in situ els propietaris o treballadors de l’empresa sobre l’ús de l’anglès en relació amb els seus clients.

Sessions personalitzades

La temàtica de la sessió ha estat personalitzada per a cada botiga, i el nivell d’anglès adaptat a cada botiguer, per cobrir les necessitats específiques de cada negoci: des de l’aprenentatge de frases comodí per iniciar una conversa en anglès, a l’estudi del vocabulari exclusiu d’un sector determinat o a fer un repàs de frases bàsiques per tancar una transacció en aquest idioma.

Les sessions s’han ofert a un ampli ventall de comerços, com ara restaurants, llibreries, perruqueries o despatxos, i han tingut lloc a l’establiment. En relació amb aquest servei, Aileen O’Connor, Directora de Cambridge School In-Company, explica que “El fet que algunes de les sessions es facin mentre es desenvolupa l’activitat comercial permet que els professors puguin conèixer millor les necessitats de cada comerç. Així oferim un assessorament a mida”.

Valoració
Empreses participants en aquesta iniciativa han assenyalat la importància que té l’anglès en el comerç actual, també en l’àmbit local, i veuen amb bons ulls accions com aquesta.

En aquest sentit va pronunciar-se Meritxell Sayol, de Sabateria Tarrats, que va assenyalar que: “Actualment, i cada cop més, la ciutat de Granollers rep més visites de turistes. Per això, vàrem creure oportú reciclar l'anglès après a l'escola amb un vocabulari més dirigit a l'atenció comercial del nostre sector”.

Preguntats sobre si els havia costat decidir-se a participar, van assenyalar que “prendre la decisió d’apuntar-nos ens va resultar fàcil, perquè creiem que era una manera molt pràctica i directa d’introduir l'anglès en la nostra quotidianitat laboral”. I també subratlla que “va ser útil poder fer les sessions en horari de comerç, i posar-ho en pràctica al mateix temps amb els clients. Ens vam quedar amb ganes de més!”.

La plantilla de Bellesa Essencial també va participar en les sessions. “Va ser una proposta que va fer el centre, i a les treballadores els va semblar una bona idea”, apunta Pilar Pérez, propietària i gerent d’aquesta perruqueria bio. I també assenyala que “adquirir nous coneixements és positiu per a totes nosaltres”. Quan els preguntem què van trobar més útil, no tenen cap dubte: ”Aprendre el vocabulari adequat a la nostra professió.” I quan els demanem si voldrien repetir, responen que “sí, perquè va ser una experiència molt enriquidora”.

Un altre dels comerços participants en aquesta iniciativa va ser l‘empresa d’assessorament i consultoria Àgora. Sobre el caràcter pràctic d’aquesta acció, Andrea Garcia, Agent d’Igualtat de l’empresa, ens explica que “A vegades tenim trucades de persones de parla anglesa i, amb aquesta iniciativa, hem adquirit coneixements claus per tenir converses en anglès per telèfon”. A més de la confiança en l’ús de l’idioma que els ha aportat aquestes sessions, des d’Àgora també assenyalen que “A part de ser útil, és un sistema molt dinàmic, entretingut i es treballa en equip. Si l’empresa et dóna l’oportunitat de fer-ho amb flexibilitat, és un sistema genial.”

////////////////////////////

Si desitgeu més informació sobre els serveis que Cambridge In-Company ofereix a empreses, ajuntaments, entitats i associacions, visiteu-nos a https://www.cambridgeschool.com/ca/empresas-cat.html.

 

Profesores nativos titulados Exámenes oficiales Prestigioso método educativo

Por ZOOM

Por video-conferencia vía ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Por ZOOM

Ver más

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Ver más

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Ver más

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Ver más

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Ver más

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Ver más

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Ver más

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Ver más

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Ver más

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Ver más
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Cargando...
[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Dirección: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Teléfono: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Cargando...