News

News 

Official inauguration of Cambridge School Vilanova

Friday, 7 September 2018

With the Town Mayor Yolanda Lorenzo i Garcia.

Cambridge School ha inaugurat oficialment la seva escola a Vilanova del Vallès, en un acte festiu que ha tingut lloc el dijous 6 de setembre de 2018 i que ha comptat amb la presència de la il·lustríssima alcaldessa de Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo i Garcia.

La festa d’inauguració va comptar amb una gran afluència de vilanovins i vilanovines, que van poder gaudir d’un acte adreçat, sobretot, al públic familiar, amb activitats per a la mainadasessió de música i balls en anglès, manualitats i xocolatada per a tots els assistents.

El centre de Vilanova és actualment l’única escola d’idiomes del municipi i la novena escola de Cambridge School al Vallès Oriental.

Durant la cerimònia d’inauguració, la directora general de Cambridge School, Sarah Edge, va ressaltar la responsabilitat que implica ser l’única escola d’anglès de la localitat, i va destacar el compromís que Cambridge School ha mantingut des dels seus inicis amb la comarca. En aquest sentit, va assenyalar: “el nostre objectiu és oferir formació d’idiomes de qualitat per a alumnes de qualsevol edat i nivell, sempre fidels a la nostra metodologia d’ensenyament i als nostres valors, perquè tots puguin fer realitat els seus reptes lingüístics”.

Sarah Edge també va recordar els inicis de Cambridge School, el 1984 en un pis de Granollers, quan només comptaven amb dos professors, i va fer un repàs dels 34 anys de trajectòria de l’escola, que ara ja compta amb prop d’un centenar de professors, tots ells nadius i titulats per a exercir la docència oficial.

La Senyora Alcaldessa de Vilanova, Yolanda Lorenzo i Garcia, així com diferents membres del seu equip de govern, van donar la benvinguda a Cambridge School, i van expressar la seva voluntat de donar suport a les noves iniciatives que sorgeixin al poble, especialment a aquelles relacionades amb matèries de cultura i d’educació.

Qualified native teachers Official exams Prestigious educational method

Via ZOOM

Video conferencing via ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Via ZOOM

Read more

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Read more

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Read more

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Read more

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Read more

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Read more

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Read more

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Read more

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Read more

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Read more
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Loading…
[...]
Loading…
Legal notice
x

Company: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Address: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Telephone: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Loading…