News

News 

Official inauguration of Cambridge School Llinars

Friday, 6 September 2019

With the Town Mayor Martí Pujol i Casals

Cambridge School ha inaugurat oficialment la seva escola de Llinars del Vallès, en un acte festiu que ha tingut lloc el dijous 5 de setembre de 2019 i que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Llinars del Vallès, l’Il·lustríssim Senyor Martí Pujol i Casals.

La festa d’inauguració va comptar amb una gran afluència de llinassencs i llinassenques, que van poder gaudir d’un acte adreçat, sobretot, al públic familiar, amb activitats per a la mainada, manualitats, sessió de música i balls en anglès, i xocolatada per a tots els assistents.

La de Llinars és la desena escola del Vallès Oriental que obre Cambridge School –amb seu a Granollers–, i en paraules de la seva directora general, Sarah Edge: “aquest desè centre representa un símbol dels esforços que han convertit Cambridge School en l’escola d’idiomes de referència de la comarca”.

Durant la cerimònia d’inauguració, Sarah Edge també va assenyalar que “amb aquesta obertura es desitja reduir el temps de desplaçament dels alumnes de Llinars que havien d’acostar-se fins a escoles que Cambridge School té a altres localitats, i oferir un millor servei en la formació d’idiomes a les poblacions del Baix Montseny, que ara disposaran de més opcions per estudiar tant anglès com altres llengües”.

L’alcalde de Llinars, l’Il·lustríssim Senyor Martí Pujol i Casals, va donar la benvinguda a Cambridge School, la inauguració de la qual va coincidir amb l’inici de la Festa Major, i es va mostrar complagut per l’arribada al municipi de noves propostes de caràcter educatiu i cultural.

En aquest aspecte, cal destacar que Cambridge School és l’única escola d’idiomes del Vallès Oriental amb el Certificat UB-EIM de l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona, i que ha format a milers de vallesans, comptabilitzant més de 4.000 exàmens oficials aprovats des de l’any 2.000.

Qualified native teachers Official exams Prestigious educational method

Via ZOOM

Video conferencing via ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Via ZOOM

Read more

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Read more

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Read more

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Read more

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Read more

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Read more

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Read more

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Read more

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Read more

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Read more
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Loading…
[...]
Loading…
Legal notice
x

Company: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Address: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Telephone: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Loading…