News

News 

Interview - Summer camps in English

Monday, 27 May 2019

6 key qüestions about Can Sala and Can Llança

Núria Rof i Arantxa Medina són les directores dels casals d’estiu de Can Sala i Can Llança respectivament, els dos casals d’estiu en anglès que aquest any ofereix Cambridge School en col·laboració amb Happy English.

A continuació, responen a 6 preguntes clau sobre aquests casals:

1) Per què Can Sala? 
Can Sala és un espai fantàstic, amb 2 grans valors afegits: 1) És una granja-escola i un nucli zoològic, on podem aprendre i interaccionar amb molts animals, tant de granja com exòtics, i fer activitats amb ells. I 2) És una masia, amb moltes hectàrees de natura i bosc, ideal per realitzar activitats dinàmiques i jocs en anglès durant tot el dia. Un espai obert en plena natura!
Núria Rof

2) Per què Can Llança?
- Can Llança té les instal·lacions aquàtiques més atractives que hi ha a la zona, amb diferents piscines pensades per a nens d’edats diverses, i fins i tot compta amb tobogan! A més, es troba en un entorn natural immillorable, per fer-hi activitats esportives a l’aire lliure, i a la seva masia restaurant podem gaudir de menjar casolà cada dia! Ah! I tot és en anglès, és clar!
Arantxa Medina

3) Parleu-nos del vostre equip.
- El nostre equip està format per teachers HAPPY ENGLISH que són també monitors. Això té 2 grans avantatges: 1) Pel que fa a l’ensenyament de l’idioma, els nostres professors tenen un nivell alt d’anglès i experiència contrastada en la docència, i compten amb el suport acadèmic de Cambridge School, que ens ofereix formació continuada i un gran banc de recursos i material per preparar les millors activitats! Com a equip, fa temps que treballem conjuntament, i l’experiència és sòlida. I 2) Pel que fa al monitoratge, cal destacar que els membres del nostre equip són monitors titulats en el món del lleure, i coneixen perfectament la responsabilitat que implica treballar amb menors d’edat. Monitors i direcció vetllen sempre per l’interès dels nens i nenes i de les seves famílies. Aquesta combinació entre docència i monitoratge converteix els nostres casals en una proposta completa!
Núria Rof

4) Quina part juga l’anglès en les activitats?
- Com sabeu, els nostres casals són 100% en anglès. Tant les classes i els projectes, com els jocs, les dinàmiques, les excursions i totes les activitats que fem són en aquest idioma. D’aquesta manera, la immersió lingüística és total. Aquest ús quotidià de l’idioma, en un entorn divertit i de vacances, fa que el procés d’aprenentatge sigui molt eficient.
Arantxa Medina

5) Com s’adapten els nens durant les setmanes que passen al casal?
- Hi ha diversos factors que contribueixen a l’òptima adaptació dels nens, i a Happy English treballem per potenciar-los tots. Per començar, la selecció d’un bon entorn i l’acollida, dinamisme i preparació de l’equip de monitors són punts fonamentals perquè els infants es trobin a gust des del primer moment. I a això, cal sumar-hi el nostre equilibrat planning d’activitats lúdiques i d’aprenentatge, que treballem amb grups reduïts. En el dia a dia dels casals, tots plegats ens sentim com una gran família!
Núria Rof

6) Com interactuen els nens de les diferents edats?
- Els grups varien una mica en funció del nombre de nens inscrits cada setmana, però sempre intentem que els nens estiguin amb el seu grup d’edat més afí. D’aquesta manera, és molt millor per a les classes i les activitats d’anglès del matí. Al planning de la tarda, on hi ha grups més reduïts d’infants, treballem de forma més conjunta, i ens ajudem o compartim activitats, de manera que els infants aprenen a interaccionar amb nens d’edats diferents.
Arantxa Medina

Si voleu conèixer millor els nostres casals d’estiu en anglès, visiteu la nostra secció dedicada a nens de P3 a P5 i a nens de 1r a 6è de primària, o  informeu-vos al vostre centre Cambridge School, al telèfon 93 579 44 51 o al correu casals@cambridgeschool.com

 

Qualified native teachers Official exams Prestigious educational method

Via ZOOM

Video conferencing via ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Via ZOOM

Read more

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Read more

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Read more

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Read more

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Read more

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Read more

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Read more

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Read more

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Read more

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Read more
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Loading…
[...]
Loading…
Legal notice
x

Company: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Address: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Telephone: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Loading…