News

News 

Tip of the month

Saturday, 1 July 2017

Practical tips to start reading in English.

Ara que estem ja a l’estiu, és un bon moment per iniciar-se a la lectura en l’anglès. A part de veure pel·lícules, sèries o dibuixos en versió original, la lectura és un altre recurs al nostre abanst per aprendre anglès: és una de les millors maneres d’aprendre vocabulari, interioritzar la gramática sense haver d’estudiar i millorar la comprensió lectora (fonamental per als exàmens de reading!!).

Per començar a llegir en anglès, el consell principal és que busquis llibres adequats per al teu nivell i vagis augmentant de manera gradual quan ja es sigui massa fàcil:

-Per a nens pots provar amb còmics o llibres infantils que pots trobar en llibreries especialitzades com la Come in de Barcelona (o a les nostres escoles i parades de Sant Jordi cada any!).

-Per a joves que es volen iniciar a la lectura en anglès, recomanem els llibres amb títols adaptats. Hi ha moltes col·leccions i normalment fins a 6 nivells disponibles, i poden ser adaptacions de llibres clàssics o bé llibres contemporanis: Bookworms de Oxford University Press, Cambridge English Readers, Penguin Readers, etc.

- Si ja tens un nivell B2 o superior, el següent pas és escollir un llibre original, sense adaptar, que ja t’hagis llegit en la teva llengua i t’hagi agradat molt. Així, si és la primera vegada, et donarà la tranquil·litat de no perdre el fil de l’argument.

-I finalment ja pots llançar-se sense problema a llegir llibres ‘normals’ (no adaptats):

-La saga de Harry Potter és una de les grans preferides per començar a llegir en anglès per a persones de totes les edats. Els dos primers llibres són els més senzills; a partir del tercer, la dificultat augmenta una mica, però segueix essent molt asseguible. També en pots veure les pel·lícules en VO.

-La trilogía de The Hunger Games són tres llibres que es dirigeixen al públic Young adult (juvenil), per tant el vocabulari i estructura són bastant senzills. Igual que amb l’anterior, també hi ha pel·lícules.

-Els llibres de l’Agatha Christie també són uns dels més recomanables per començar a llegir en anglès, ja que en general fa servir un vocabulari molt senzill.

-I una recomanació per a amants de la literatura romántica són els llibres de Sophie Kinsella.

-D’altres títols que també són aptes per a iniciar-se en la lectura en anglès original són: The curious incident of the dog, The boy in striped pijama, Wonder i la sèrie de llibres al seu voltant…

Qualified native teachers Official exams Prestigious educational method

Via ZOOM

Video conferencing via ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Via ZOOM

Read more

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Read more

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Read more

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Read more

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Read more

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Read more

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Read more

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Read more

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Read more

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Read more
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Loading…
[...]
Loading…
Legal notice
x

Company: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Address: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Telephone: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Loading…