News

News 

In-company, un equip líder al servei de la vostra empresa

Tuesday, 7 September 2021

Team In-company 21-22

In-company (la secció de Cambridge School que ofereix serveis lingüístics a empreses i institucions) seguim creixent. I la nostra família per al curs 21-22, també!

A l’equip de la directora Aileen O’Connor —en permís per maternitat i amb excedència durant el present curs—, s’hi sumen cares noves i cares ja conegudes pels alumnes de Cambridge School: Jim Chillman i Sam Sayer, que prendran temporalment el relleu en la direcció d'In-company durant l'excedència de l'Aileen.

La seva veterania i expertise, juntament amb l'experiència i la professionalitat que caracteritza l'equip In-company, garanteixen els alts estàndards de qualitat que ens han convertit en una escola de referència en la formació a empreses tant pel rigor de la nostra metodologia i seguiment en l'evolució de l'aprenentatge com per l'excel·lència en els nostres serveis.

QUI ÉS QUI?

Jim Chillman – Amb més de 17 anys a Cambridge School, ha estat professor i director del nostre centre de Mollet i va dirigir la secció In-company entre els anys 2008 i 2018. En el present curs i durant l'excedència de l'Aileen, exercirà les funcions de Direcció i Coordinació logística d’In-company. Si us interesseu pels nostres serveis, més tard o més d’hora acabareu coneixent la seva diligència i professionalitat.

Ana Hernández – Encarregada de Facturació i Programació de classes des de l'any 2017, compta amb més de 12 anys d'experiència a Cambridge School. A més de donar suport a l'Aileen i a en Jim com a especialista en pressupostos per a empreses, l'Ana també s'encarrega de la comunicació i gestió del dia a dia amb els clients, ocupant un lloc clau en el nostre servei d’atenció a empreses.

Sam Sayer – Incorporat a Cambridge School l’any 2015, és actualment director del centre de Vilanova, càrrec que compagina amb labors de gestió i coordinació acadèmica a In-company, on exerceix de nexe d'unió entre els professors i les empreses.

Jo Appleyard – Amb més de 17 anys d’experiència a Cambridge School, és professora i Cap del Suport en Formació d’Empreses, encarregada d’oferir suport docent al professorat In-company. Gràcies al seu know-how acadèmic i al seu nivell d’especialització en empreses, els nostres professors disposen del temari adient i es garanteixen els més alts estàndards de qualitat en metodologia i en seguiment de l’aprenentatge. 

Eulàlia Pujol  – Amb més de 25 anys d'experiència en comptabilitat directiva i 14 anys a Cambridge School, l'Eulàlia és la membre de l'equip especialitzada en Ajudes Públiques per a empreses. Amb el seu guiatge – i com a Entitat Organitzadora Fundae que som– , oferim als nostres clients informació actualitzada sobre les bonificacions de cursos a través de les ajudes públiques de la Fundae.

AL DAVANT DEL MILLOR EQUIP
Els membres llistats aquí són només els rostres visibles de l'ampli equip de professionals que integra Cambridge School In-company. Per a la nostra missió formativa, comptem amb la base docent més sòlida: un selecte equip de professors i professores nadius i internacionals titulats— provinents d'arreu del món, que són aquí per guiar els nostres alumnes fins als seus objectius lingüístics (en anglèsalemanyitaliàfrancèsxinèscatalà i castellà per a estrangers).

Gràcies a la professionalitat i a la dedicació de tots ells, Cambridge School In-company és avui un referent en la formació d'idiomes a empreses a Catalunya.


VOLEU MÉS INFORMACIÓ?
Per conèixer millor els nostres plans de formació d'idiomes per a empreses i les bonificacions governamentals que teniu a la vostra disposició, només cal que contacteu amb nosaltres.
 

Qualified native teachers Official exams Prestigious educational method

Via ZOOM

Video conferencing via ZOOM
Plaça Porxada, 39 - Granollers
08401 Via ZOOM

Read more

Granollers

Granollers
Plaça Porxada 39
08401 Granollers

Read more

Cardedeu

Cardedeu
C/ Alfou, 10
08440 Cardedeu

Read more

La Garriga

La Garriga
C/ dels Banys, 114
08530 La Garriga

Read more

La Roca

La Roca
C/ Pirineu, 11
08430 La Roca

Read more

Mollet del Vallès

Mollet del Vallès
C/ Rambla Nova, 26
08100 Mollet del Vallès

Read more

Parets del Vallès

Parets del Vallès
Avda. De la Pedra del Diable, 28
08150 Parets del Vallès

Read more

Sant Celoni

Sant Celoni
Carrer Major, 101
08470 Sant Celoni

Read more

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès
Pl. dels Països Catalans, 71B
08410 Vilanova del Vallès

Read more

Llinars del Vallès

Llinars del Vallès
Avinguda Pau Casals, 28 – 30
08450 Llinars del Vallès

Read more
Asociación Catalana de Centros de Idiomas Cambridge English - Language Assessment Cambridge English - Exam Preparation Center
[...]
Loading…
[...]
Loading…
Legal notice
x

Company: CAMBRIDGE LANGUAGE SCHOOL, S.L.

NIF: B61104576

Address: Plaça Porxada 39 08401 GRANOLLERS

Telephone: 93 870 20 01

e-mail: info@cambridgeschool.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Loading…